Passie voor podcasts

Aangenaam kennismaken; ik ben Richard Leenen, eigenaar en podcasttechnicus bij Impact Podcast. Van kinds af aan heb ik een grote passie voor radio, muziek en audiotechniek opgebouwd. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij verschillende regionale omroepen. Daar heb een groot aantal live uitzendingen en opnames mogen verzorgen. En de montage en nabewerking van diverse reportages en documentaires. Het fascinerende van podcasten is dat het ontzettend veel raakvlakken heeft met radiomaken.

Ik ben afgestudeerd als audiovisueel programmamaker en kan je, met deze achtergrond en mijn radioervaring, adviseren op creatief technisch-inhoudelijk gebied over podcastformats, tone of voice en audiovormgeving. Mijn belangrijkste eigenschappen omschrijf ik als creatief, gedreven en flexibel. Ik ben enthousiast en gek op het maken van mooie podcasts.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan zeker contact met me op.

Ik heb met plezier en vol vertrouwen de opnames, bewerking en publicatie van onze nieuwe podcastserie aan Richard van Impact Podcast overgelaten. Geen seconde spijt, integendeel! …. Hij is gedreven en gaat net zo lang door totdat alles precies goed is. Dus, overweeg jij om te gaan podcasten? Aarzel niet en schakel hem in!” Gabriëlle de Sain – Trigger Tekst