Passie voor podcast

Aangenaam kennismaken; ik ben Richard Leenen, eigenaar en podcasttechnicus bij Impact Podcast. Van kinds af aan heb ik een grote passie voor radio, muziek en audiotechniek opgebouwd. Mijn belangrijkste eigenschappen omschrijf ik als creatief, gedreven en flexibel. Ik ben enthousiast en gek op het maken van mooie podcasts.

Als audiotechnicus heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan als bij meerde regionale omroepen. Daar heb ik de techniek verzorgd voor live uitzendingen, opnames, montages en nabewerking van diverse radioprogramma’s. Het mooie van radiomaken is dat het ontzettend veel raakvlakken heeft met podcasten.

Ik ben afgestudeerd als audiovisueel programmamaker en kan je met deze achtergrond zowel creatief als technisch inhoudelijk adviseren en meedenken over podcastformats, presentatieteksten en audiovormgeving.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan zeker contact met me op.

Ik heb met plezier en vol vertrouwen de opnames, bewerking en publicatie van onze nieuwe podcastserie aan Richard van Impact Podcast overgelaten. Geen seconde spijt, integendeel! …. Hij is gedreven en gaat net zo lang door totdat alles precies goed is. Dus, overweeg jij om te gaan podcasten? Aarzel niet en schakel hem in!” Gabriëlle de Sain – Trigger Tekst