Over ons

Je podcasttechnicus bij Impact Podcast is Richard Leenen. Van kinds af aan heeft hij een grote passie voor radio, muziek en geluidstechniek opgebouwd. Techniek zit in zijn DNA. Wat in zijn jeugd begon als hobby werd uiteindelijk zijn vak. Met technische dienstverlening en de verhuur van audiovisuele apparatuur startte hij zijn bedrijf Impact Audiovisueel waarvan Impact Podcast een onderdeel is.

Daarnaast heeft hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als geluidstechnicus opgedaan bij diverse regionale omroepen waarvoor hij een uitgebreide lijst aan radio- en tv programma’s de audiotechniek heeft verzorgd. Zowel live als opnames in studio’s en locaties.

Richard is afgestudeerd aan Hogeschool Sittard als audiovisueel programmamaker. Met de kennis die hij daar, en later in de praktijk, heeft opgedaan kan hij je creatief en inhoudelijk adviseren onder andere over podcastformats, presentatiecoaching/teksten en audiovormgeving. Als technisch aanspreekpunt is hij betrokken, gedreven, flexibel en altijd gericht op een maximaal eindresultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.