Passie voor podcasts

Aangenaam kennismaken; ik ben Richard Leenen, eigenaar en podcasttechnicus bij Impact Podcast. Van jong af aan heb ik een grote passie voor radio, muziek en audiotechniek opgebouwd. Zo heb ik onder andere meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij Omroep Brabant en de Limburgse zender L1. Daar heb een groot aantal live uitzendingen en opnames verzorgd en de montage en nabewerking van diverse reportages en documentaires. Het fascinerende van podcasten is dat het ontzettend veel raakvlakken heeft met radiomaken. Mooi toch?

Ik ben afgestudeerd als audiovisueel programmamaker aan Hogeschool Sittard Zuyd. Daarmee kan ik je, naast mijn radioervaring, ook adviseren op creatief technisch-inhoudelijk gebied over podcastformats, tone of voice en audiovormgeving. Ik ben creatief, gedreven, meedenkend en ontzettend gek op het maken van podcasts.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan zeker contact met me op. Ik geef je graag uitgebreid toelichting over alle mogelijkheden om een succesvolle en mooie podcast te maken.

Ik heb met plezier en vol vertrouwen de opnames, bewerking en publicatie van onze nieuwe podcastserie aan Richard van Impact Podcast overgelaten. Geen seconde spijt, integendeel! …. Hij is gedreven en gaat net zo lang door totdat alles precies goed is. Dus, overweeg jij om te gaan podcasten? Aarzel niet en schakel hem in!” Gabriëlle de Sain – Trigger Tekst