Live impact voor je evenement

De mobiele podcaststudio van Impact Podcast is ideaal om in te zetten voor zakelijke publieksevenementen zoals een congres of seminar. Wij bieden diverse mogelijkheden, om tijdens een evenement op lokatie, een inspirerende podcast te maken. Daarmee kan dieper kan worden ingegaan op thema’s of onderwerpen die interessant zijn voor podcastluisteraars. Voor ge├»nteresseerden die niet aanwezig kunnen zijn op het evenement is een podcast een zeer handige optie. Door een samenvatting van het evenement als podcast te maken kan bijvoorbeeld de dagvoorzitter de aanwezige keynotesprekers interviewen. Na afloop monteren we de podcast ter plekke te en publiceren die direct op ieder gewenst podcastkanaal (Spotify, SoundCloud, Apple Podcast enz.) of via de site van het evenement. Ook een interne publicatie behoort tot de mogelijkheden. Daarmee is de podcast alleen te beluisteren voor luisteraars die daarvoor speciaal uitgenodigd zijn.

Een andere mogelijkheid is om met onze popup studio een podcast te maken als onderdeel van het dagprogramma. Bijvoorbeeld door middel van een podcasttalkshow als breakout sessie te organiseren met publiek. Die kunnen live de opname van de podcast bijwonen en eventueel participeren aan het gesprek.

Wij denken graag met je mee en leveren altijd maatwerk naar de wensen van onze klanten. Dus wil jij je evenement naar een hoger niveau tillen met een podcast? Neem dan zeker contact met ons op.